VERZENDKOSTEN € 5,95
VANAF € 99,- GRATIS VERZENDEN
RETOUR BINNEN 14 DAGEN

Levertijd:

Deurbeslag-en-meer.nl levert de bestelde artikelen zoveel mogelijk volgens de (bij de producten) aangegeven levertijden. In de meeste gevallen is dit 1-3 werkdagen. Door de maatregelen die onze leveranciers nemen i.v.m. de gevolgen van het corona-virus en de huidige situatie in Oekraïne kan de levertijd iets langer zijn dan aangegeven. Mocht de levering vertraging oplopen (om welke reden dan ook), houden wij u daarvan op de hoogte! Heeft u uw bestelling snel of op een bepaalde datum nodig? Informeer dan even naar de te verwachten levertijd. We werken voor een groot deel met eigen voorraden maar maken ook gebruik van de voorraden van onze leveranciers.

Pakketdienst:

Deurbeslag-en-meer.nl verstuurt de bestellingen met GLS. U ontvangt een track&trace-code waarmee u het pakket kunt volgen. Komt de bevestigde bezorgtijd niet uit dan kunt u via de informatiemail van GLS zélf een vervolgafspraak maken. Wel zo handig! Ook maken wij gebruik van dropshipping. Dit houdt in dat de fabrikant uw bestelling rechtstreeks naar u verstuurt.

Afhalen:

Deurbeslag-en-meer.nl biedt u ook de mogelijkheid uw bestelling op te halen in Sassenheim. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op via info@deurbeslag-en-meer.nl of via telefoon 085-0608 108.

Stel uw vraag!

    Stel uw vraag!

    Selecteer een Afleverpunt

    De waardering van deurbeslag-en-meer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2819 reviews.