VERZENDKOSTEN € 4.95
VANAF € 75,- GRATIS VERZENDEN
RETOUR BINNEN 14 DAGEN

Levertijd:

Deurbeslag-en-meer.nl levert de bestelde artikelen zoveel mogelijk volgens de (bij de producten) aangegeven levertijden. In de meeste gevallen is dit 2-3 werkdagen. Door de maatregelen die onze leveranciers nemen i.v.m. het corona-virus kan de levertijd iets langer zijn dan aangegeven. Mocht de levering vertraging oplopen (om welke reden dan ook), houden wij u daarvan op de hoogte! Heeft u uw bestelling snel of op een bepaalde datum nodig? Informeer dan even naar de te verwachten levertijd. We werken voor een groot deel met eigen voorraden maar maken ook gebruik van de voorraden van onze leveranciers.

Pakketdienst:

Deurbeslag-en-meer.nl verstuurt de bestellingen o.a. via PostNL en DPD. U ontvangt een track&trace-code waarmee u het pakket kunt volgen. Als u niet thuis bent, probeert de bezorger het pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, laat de bezorger een bericht achter. Ook maken wij gebruik van dropshipping. Dit houdt in dat de fabrikant uw bestelling rechtstreeks naar u verstuurt.

Afhalen:

Deurbeslag-en-meer.nl biedt u ook de mogelijkheid uw bestelling op te halen in Sassenheim. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op via info@deurbeslag-en-meer.nl of via telefoon 085-0608 108 of WhatsApp op nummer 06-8389 9679

Stel uw vraag!

    Stel uw vraag!

    De waardering van deurbeslag-en-meer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 548 reviews.