VERZENDKOSTEN € 4.95
VANAF € 75,- GRATIS VERZENDEN
RETOUR BINNEN 14 DAGEN

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Na het herroepen van uw bestelling heb je nog 14 dagen de tijd de herroepen bestelling retour te sturen. Herroepen mag zonder opgaaf van redenen.

Deurbeslag-en-meer.nl hanteert de volgende richtlijnen:

 • U dient een klacht en/of beschadiging binnen 48 uur te melden aan info@deurbeslag-en-meer.nl
 • Retourzendingen dienen altijd vooraf v.v. ordernummer via email aan info@deurbeslag-en-meer.nl gemeld te worden. Na deze retourmelding heeft u 14 dagen de tijd om de aankoop retour te sturen. Na ontvangst (in goede orde) van de retourzending zullen we het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten op uw rekening.
 • U dient de artikelen in een geschikte omverpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele verpakking. Ook het schrijven op de originele verpakking is niet toegestaan. Is dit niet het geval, zijn wij vrij de retourzending niet (of niet geheel) te crediteren.
 • Speciaal voor de klant gemaakte of aangepaste artikelen en gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour worden genomen
 • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track&trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.
 • Zendingen die niet voorzien zijn van de afzendergegevens en retourformulier in het pakket, kunnen door ons niet worden verwerkt.
 • Als deurbeslag-en-meer.nl een verkeerd of defect artikel heeft gestuurd, worden de verzendkosten voor het retour gestuurde artikel gecrediteerd of verrekend tot een maximum van € 6.75 incl. btw per pakket.
 • Als het product zichtbaar gebruikt en/of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
 • Als het product zichtbaar gemonteerd geweest is, zal geen vergoeding plaatsvinden.


Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.
 


Deurbeslag-en-meer.nl

Jagtlustkade 17

2171 AG Sassenheim

info@deurbeslag-en-meer.nl

 

Stel uw vraag!

  Stel uw vraag!

  De waardering van deurbeslag-en-meer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 548 reviews.