VERZENDKOSTEN € 5,95
VANAF € 99,- GRATIS VERZENDEN
RETOUR BINNEN 14 DAGEN

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Na het herroepen van uw bestelling heb je nog 14 dagen de tijd de herroepen bestelling retour te sturen. Herroepen mag zonder opgaaf van redenen.

Deurbeslag-en-meer.nl hanteert de volgende richtlijnen:

 • U dient een klacht en/of beschadiging binnen 48 uur te melden aan info@deurbeslag-en-meer.nl
 • Retourzendingen dienen altijd vooraf v.v. bestelnummer of factuurnummer via email aan info@deurbeslag-en-meer.nl gemeld te worden. Na aanmelding ontvangt u een retourformulier. Dit formulier graag invullen en meesturen met de retourzending. Na deze retourmelding heeft u 14 dagen de tijd om de aankoop retour te sturen. Na ontvangst (in goede orde) van de retourzending zullen we het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.
 • Deurbeslag-en-meer rekent geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 99.00. Mocht het totaalbedrag van de bestelling na retourneren van een deel van de bestelling onder de € 99.00 komen, zullen we alsnog de € 5.95 verzendkosten doorberekenen door dit in te houden op het te crediteren bedrag.
 • U dient de artikelen in originele verpakking en een geschikte omverpakking  terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele productverpakking. Ook het schrijven op de originele productverpakking is niet toegestaan. Is dit niet het geval, zijn wij vrij de retourzending niet (of niet geheel) te crediteren.
 • Speciaal voor de klant gemaakte of aangepaste artikelen en gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour worden genomen
 • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track&trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.
 • Zendingen die niet voorzien zijn van de afzendergegevens en retourformulier in het pakket, kunnen door ons niet worden verwerkt.
 • Als deurbeslag-en-meer.nl een verkeerd of defect artikel heeft gestuurd, worden de verzendkosten voor het retour gestuurde artikel gecrediteerd of verrekend tot een maximum van € 6.75 incl. btw per pakket.
 • Als het product zichtbaar gebruikt en/of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
 • Als het product zichtbaar gemonteerd geweest is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
 • Bij het retoursturen zonder aanmelding vooraf wordt 10% van de aankoopsom doorberekend als kosten
 • Bij het retoursturen ná 14 dagen worden minimaal 10% retourkosten berekend. Dit ter beoordeling van Deurbeslag-en-meer.nl.
 • Bij het overschrijden van de retourtermijn behouden wij ons het recht voor om de goederen niet te crediteren. We adviseren u daarom altijd vooraf contact op te nemen.
 • Bij retoursturen ná 14 dagen worden eventueel betaalde verzendkosten niet gecrediteerd.


Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op het (bij de aankoop) door u gebruikte rekeningnummer.
 


Deurbeslag-en-meer.nl

Jagtlustkade 17

2171 AG Sassenheim

info@deurbeslag-en-meer.nl

 

Stel uw vraag!

  Stel uw vraag!

  Selecteer een Afleverpunt

  De waardering van deurbeslag-en-meer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2819 reviews.